N

Cele mai bune produse🥰🥰🥰🥰


Narcisa Marin
L

Produse de top, promptitudine, calitate, grijă pentru detalii. Pe scurt, produse românești la nivel european ! 🤍

Loredana Andreea Oancea
M
Dacă îți dorești ceva calitativ, elegant si deosebit pentru copilul tau, acesta este locul, cu siguranța.🤍🤍🤍
Am comandat BabyNest-ul, perna de alăptare , museline, păturici, căciulițe , și toate produsele sunt confecționate din materiale fine si delicate iar detaliile de fabricatie sunt la standarde ridicate. Echipa a fost extrem de amabilă, ne-au oferit sprijin in alegerea pieselor și livrarea s-a efectuat prompt. Recomandam, clar!
Maria & Robert, părinți de bebe Briana !🫶🏻
Maria Teodorescu
V
Recomand cu mare drag Marianne’s! Am comandat perna pentru alaptare si m-am convins de calitatea de top a produselor. Cu siguranta voi mai comanda si alte produse 😊 Cat despre comunicarea cu Ioana, nota 10. Si-a dat tot interesul ca produsul sa ajunga la mine in siguranta si m-a ajutat de bunavoie sa rezolv micile probleme aparute cu firma de curierat. Numai un suflet bun ca al ei putea sa fie in spatele unor produse atat de minunate.
Un magazin de incredere cand e vorba de tot ce e mai bun pentru bebe 😁
Vanesa Reinerth
A

Superbe

Adina Mihaela Petrascu
R

Baby cocon is just a great product! I recevied a package in Poland. Everything was ok. I'm pretty sure that nice patterns of materials and good quality make parents and babies happy. We re waiting for more wonders from Marianne's workshop! Greetings - Rachel & Cristina

Rachel Klawo
A

Recomand cu drag,au produse de calitate ,materiale deosebite pt cei mici ,fetele sunt deschise la intrebari ,livrare in cateva zile.Comandati cu incredere !

Andra Maria Stefanescu
L
Am primit de la o prietenă setul Deluxe când s-a născut băiețelul nostru. Este un produs foarte folositor, cu un material exemplar și plăcut , ușor de transportat și foarte practic .
Pe lângă utilitatea și siguranța la somnic, noi l-am folosit și pe plaja (peste prosop) când avea bebelușul 5-6 luni și ca suprafață de înfășat (pe masă/ la botez)inclusiv pe masa din autorulotă (când am plecat in concediu).
Plus e suficient de mare încât și surioara de 3-4 ani s-a bucurat ocazional de el.
Recomand cu mare drag.
Loredana Topolnițchi