Mariannes.ro îți pune la dispoziție mai multe opțiuni de livrare pentru a te asigura că produsele tale ajung în siguranță și într-un timp cât mai scurt posibil. Suntem parteneri cu Packeta, o companie digitală globală specializată în servicii de livrare.

Livrarea în România

Pentru comenzile plasate în România, avem disponibile următoarele opțiuni de livrare:

  • Packeta, Livrare in 3-5 zile, 20,00 RON 

Packeta colaborează cu furnizori de servicii de curierat de încredere. Prin intermediul serviciului Packeta, vei beneficia de o livrare rapidă și eficientă a produselor tale. Livrarea se efectuează prin intermediul Fan Courier, Cargus sau SameDay în funcție de disponibilitatea și eficiența serviciilor la momentul respectiv.

Echipa noastră se va asigura că comenzile tale sunt pregătite și expediate în cel mai scurt timp posibil, pentru ca acestea să ajungă la tine în condiții optime.


Politica de Returnare

În cazul în care dorești să returnezi un produs achiziționat, te rugăm să citești politica noastră de returnare detaliată mai jos:

1. Dreptul de Retragere
Conform legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalitate și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

2. Condiții de Returnare
Produsele se vor returna în ambalajul original, împreună cu documentele însoțitoare, folosind aceeași firmă de curierat cu care s-a făcut expedierea inițială. Pentru a asigura o returnare eficientă, te rugăm să te asiguri că produsul este în stare perfectă, fără semne de uzură sau deteriorare cauzate de utilizare.

3. Cheltuieli de Returnare
Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător. Te rugăm să ai în vedere că suntem responsabili doar pentru costurile de transport inițiale ale produsului și nu pentru costurile de returnare.

4. Rambursarea Banilor
După primirea și verificarea produsului returnat, vom iniția procesul de rambursare în cel mai scurt timp posibil. Banii vor fi virați în contul tău în maxim 15 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat. Suma returnată nu va include cheltuielile de transport inițiale.

5. Produsele neutilizate
Te rugăm să ai în vedere că nu putem accepta returnarea produselor care au fost utilizate. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, fără semne de uzură sau deteriorare cauzate de utilizare.

Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de returnare, te rugăm să nu ezitiți să ne contactezi prin intermediul formularului de contact, pe adresa de email: contact@mariannes.ro sau telefonic la 0728871123.

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea făcută. Suntem aici pentru a te ajuta să ai o experiență de cumpărare plăcută și satisfăcătoare.