Salutare tuturor! Sunt Mădălina, o mamă a unei micuțe, în vârstă de 2 ani. În aprilie 2023, m-am alăturat acestei minunate aventuri preluând business-ul Marianne's Goodies de la o altă mamă.

Visul meu e să cresc o afacere de familie, să-i ofer fiicei mele o moștenire frumoasă. Aici pot să-mi exprim creativitatea prin noi produse, să-mi dezvolt calitățile de organizare și management, să fiu antreprenoarea la care am visat mereu ca voi ajunge.

Odată cu sosirea Elmei, am întâmpinat provocări ca orice mamă. Printre acestea, am constatat că multe dintre produsele textile pentru bebeluși și mame nu satisfăceau cerințele mele. Am primit multe articole second-hand sau noi de la prietene, și din experiențele mele, am înțeles ce trebuie îmbunătățit. Astfel, vreau să împărtășesc cu voi câteva din aceste experiențe și să vă explic de ce am ales să preiau și să creez articole textile pentru mămici și bebeluși la Marianne's Goodies.

Perna de gravidă a fost salvatoare în trimestrul 2. Materialul său moale și husa de bumbac 100% au făcut-o favorita mea. M-a ajutat să dorm mai bine și să mă poziționez confortabil în pat sau pe canapea, fie că lucram de acasă sau pur și simplu mă relaxam. Experiența mea cu aceasta m-a determinat să cred că un astfel de produs ar putea aduce multă ușurare în această perioadă.

Alăptarea a adus și ea provocări. Perna mea de alăptat nu era deloc confortabilă, iar materialul său slab m-a forțat să improvizez, să adaug și niște sireturi pentru a o fixa și a oferi stabilitate în timp ce Elma era la sân. Aceasta este una dintre motivațiile noastre de a oferi produse care să facă această perioadă mai ușoară și mai confortabilă pentru mame și bebeluși.

Baby nest-ul a fost o descoperire minunată. Prin observațiile mele personale, am realizat cât de benefic este și a devenit un adevărat sprijin pentru somnul liniștit al Elmei. Inițial, l-am folosit când dormea cu noi în pat, iar apoi l-am mutat la patutul ei. Și acum, la vârsta de 2 ani, ea se bucură fericită de baby nest, fiind spațiul ei, culcușul, locul unde se simte în siguranță și își așează toate animăluțele la somn.

Toate aceste experiențe m-au inspirat să dezvoltăm produse care să fie nu doar confortabile și cu design atractiv, ci și ușor de curățat, transportat și cu o durată mare de utilizare,

Preluarea Marianne's Goodies a fost șansa mea să continui să aduc produse de calitate în viața mămicilor și bebelușilor. Îmi doresc să ofer soluții practice și fiabile pentru părinți, pentru a face experiența lor mai plăcută și mai sigură.

De când am preluat brandul, am mutat producția în București și colaborez cu furnizori și prestatori de servicii textile de top. Așadar, suntem aici pentru voi, gata să oferim produse de înaltă calitate pentru familia voastră.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc mai multe despre experiențele noastre și să vă aducem produsele noastre de calitate premium, create cu dragoste și grijă pentru confortul vostru și al micuților voștri.