NOU
10%
  • SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie
  • SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie
  • SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie
  • SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie
  • SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie

SET Baby Nest Delux Alb cu Inimioare delicate cu Pernă și Jucărie

Marianne's Goodies
359,00 RON 400,00 RON
Marianne's Goodies
TRANSPORT GRATUIT
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

🇷🇴 Fiecare Baby Nest este fabricat cu atenție și dragoste în România.

📦 Ce include: Baby Nest cu 2 fete cu saltea de 2 cm detasabilă,o jucărie sub formă de diferite animaluțe și pernă antiplagiocefalie.

👶 Vârstă recomandată: De la naștere până la aproximativ 3 ani, Baby Nest-ul este conceput pentru a crește odată cu copilul tău.

📏 Dimensiuni și greutate: Cosulet Exterior: 95 x 50cm ; Cosulet Interior: 76 x 30cm ; Pernă și Jucărie: 25 x 17cm; greutate 2 kg.

🌿 Realizat din: Bumbac 100% si Umplutură cu caracter pronunţat hypoallergenic ce împiedică proliferarea bacteriilor nu se deformează.

🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului - Cosuletul este realizat din materiale de înaltă calitate, care oferă o ventilație excelentă pentru bebelușul tău, menținându-l în siguranță și confortabil.

💪 Durată foarte mare de utilizare - conceput să reziste în timp, chiar și după trei ani de utilizare zilnică, și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

🧼 Îngrijire facilă: se scoate salteluta și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

Reproduce confortul din burtică: Baby Nest-ul recrează senzația de confort și siguranță din burtica mamei, oferind bebelușului un mediu familiar și liniștit.

Tranziție ușoară: Baby Nest-ul ajută la o tranziție mai ușoară pentru bebeluș, oferindu-i un spațiu reconfortant în noul mediu.

Timp de joacă și dezvoltare: Baby Nest-ul este locul perfect pentru joacă și explorare, susținând dezvoltarea motrică și cognitivă a micuțului tău.

Somn odihnitor: Baby Nest-urile sunt ideale pentru a oferi bebelușului tău un spațiu confortabil și sigur pentru somn.

Călătorii: Datorită designului său portabil, Baby Nest-ul poate fi luat cu tine în călătorii, asigurând confortul bebelușului și departe de casă.

Poziționează mereu bebelușul cu capul în partea opusă de închidere a babynest-ului.

Asigură-te că babynest-ul este poziționat întotdeauna pe o suprafață plană.

Este recomandat să fie așezat în poziția de somn pe spate până când începe să se întoarcă singur.

Se recomandă ca bebelușul să doarmă în aceeași cameră cu părinții săi, într-un pat separat sau într-un coș/ baby nest special destinat somnului bebelușului, până la vârsta de cel puțin 6 luni.

Asigură-te că temperatura camerei este confortabilă pentru bebeluș și evită supraîncălzirea sau suprarăcirea. 

Începând cu vârsta de aproximativ 12 luni, poți adăuga jucării moi și sigure în pătuțul său. 

Utilizarea unei perne pentru prevenirea plagiocefaliei: În funcție de recomandările medicului pediatru, o pernă specială pentru prevenirea plagiocefaliei poate fi utilizată înpătuț începând cu vârsta de aproximativ 2 luni. Aceasta ajută la menținerea unei poziții corecte a capului bebelușului și previne deformările craniene.

Aceste recomandări sunt oferite în calitate de ghid general, dar este important să consulți întotdeauna medicul pediatru pentru informații specifice și sfaturi personalizate în ceea ce privește somnul și siguranța bebelușului tău. 

Video