Salopetă Bufnițe Bleumarine - Farmec și Stil pentru Băieței!

Marianne's Goodies
89,00 RON 150,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Iti prezentăm cu mândrie salopeta bleumarine cu print bufnițe pentru băieței: Stil și farmec într-o piesă adorabilă!

Această salopetă este fabricată din bumbac 100% de cea mai înaltă calitate, asigurând o senzație moale și plăcută pe pielea delicată a bebelușului tău.
Ne preocupă în mod deosebit siguranța și sănătatea micuțului tău, de aceea materialele noastre sunt certificate Oeko-Tex Standard 100. Această certificare garantează că produsul nostru nu conține substanțe nocive, oferindu-ți astfel liniștea și încrederea că bebelușul tău este în siguranță și protejat.

Ceea ce face această salopetă de vară cu adevărat specială sunt modelele unice. Fiecare salopetă este handmade, creată cu cea mai mare grijă și atenție la detalii de noi in România. Modelele sunt unice, iar producția este realizată în serii foarte mici, astfel încât fiecare salopetă să aibă un aspect distinctiv și să te remarci cu un stil original.

Nu doar că această salopetă este ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat datorită bretelelor reglabile, dar are și un design practic, permitând mișcarea liberă a micuțului tău. Este potrivită pentru activitățile de zi cu zi și este ideală pentru plimbările în aer liber în zilele calde de vară.

Salopeta de vară pentru băieței cu bretele de la noi este alegerea perfectă pentru a-l îmbrăca pe micuțul tău în stil, confort și siguranță. Așteptăm cu nerăbdare să adaugi această salopetă unică în garderoba bebelușului tău și suntem siguri că veți fi încântați de calitatea și designul ei.


Comandă acum și pregătește-te să vezi micuțul tău strălucind în această salopetă de vară minunată!

Dacă aveți nevoie de alte mărimi contactați-ne și vom crea cu plăcere pentru micuțul vostru.