Rochița bleumarine cu print bufnițe: Eleganță și farmec pentru micuța ta!

Marianne's Goodies
96,00 RON 160,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Iti prezentăm cu mândrie rochia de vară bleumarine cu print bufnițe - o alegere perfectă pentru a aduce eleganță și farmec în garderoba micuței tale!

Această rochie de vară este fabricată în întregime din bumbac 100%, oferindu-i micuței dumneavoastră confortul și prospețimea pe timpul zilelor calde de vară. Ne preocupăm de siguranța și calitatea produselor noastre, de aceea toate materialele folosite sunt certificate Oeko-Tex Standard 100, garantând că nu conțin substanțe nocive pentru pielea delicată a copiilor.

Un alt aspect deosebit al acestei rochii este faptul că este realizată manual, cu cea mai mare grijă și atenție la detalii, chiar aici în România. Fiecare rochie este creată cu pasiune și talent, iar acest lucru se reflectă în calitatea și frumusețea finală a produsului. Modelele noastre sunt unice, astfel că micuța dumneavoastră va străluci într-o rochie ce nu se va regăsi în garderoba altor fetițe.

Pentru a asigura o atenție deosebită pentru fiecare produs, producția noastră se realizează în serii foarte mici. Astfel, putem garanta că fiecare rochie este atent verificată înainte de a fi livrată către dumneavoastră, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărături.

Indiferent dacă doriți să îmbrăcați fetița dumneavoastră pentru o ocazie specială sau pentru o zi obișnuită de vară, rochia noastră de vară cu mâneci cu volănașe este alegerea ideală. Vă invităm să descoperiți colecția noastră și să alegeți această rochie frumoasă și unică pentru micuța dumneavoastră!

Dacă aveți nevoie de alte mărimi contactați-ne și vom crea cu plăcere pentru micuțul vostru.