50%
 • Pernă Gravidă cu Inimioare - Imbrățișează un Somn Odihnitor
 • Pernă Gravidă cu Inimioare - Imbrățișează un Somn Odihnitor
 • Marianne's perna de gravidă model cu inimioare

Pernă Gravidă cu Inimioare - Imbrățișează un Somn Odihnitor

Marianne's Goodies
250,00 RON 500,00 RON valabil pana la 05 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descoperă perna de gravidă cu model cu inimioare, perfectă pentru a oferi suport și confort în timpul sarcinii.

Cu o husă detașabilă, este ușor de întreținut și curățat.

Această pernă oferă un real suport femeilor gravide în adoptarea unei poziții de somn confortabile, permițându-le să se odihnească în voie. Realizată din bumbac 100% și cu umplutură hipoalergenică Superball, perna lasă pielea să respire și previne iritațiile.

Designul său atractiv, practic și durabil face din această pernă un accesoriu deosebitși practic unei viitoare mămici.

Lucrată cu drag în România și testată pe mamici, această pernă de gravidă se evidențiază prin calitatea materialelor și atenția la detalii.

Bucură-te de momente de relaxare și confort deplin în timpul sarcinii cu perna de gravidă cu model cu inimioare, alegerea perfectă pentru sprijinul tău și al copilului tău nenăscut.

  Caracteristici

  🇷🇴 Fabricată cu atenție și dragoste în România.

  👶 Potrivită pentru utilizare încă din prima lună de sarcină și pe măsură ce copilul crește.

  📏 Dimensiuni: 124 x 78 x 20 cm.

  🌿 Realizată din Bumbac 100% și Umplutură SuperBall - hipoalergenică și certificată OEKO-TEX ® 100 (clasa I) pentru siguranță maximă.

  💪 Durată foarte mare de utilizare - este concepută să reziste în timp, oferindu-ți confort și sprijin pe parcursul întregii perioadei de sarcină și alăptare, dar și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

  🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului

  🧼 Îngrijire facilă: se scoate husa și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

  Utilizare

  Suport confortabil pentru somnul din timpul sarcinii: Folosește perna pentru a adopta o poziție de somn confortabilă, care să ofere suport optim burticii și să diminueze disconfortul din zona lombară.

  Relaxare și sprijin: Perna de gravidă oferă un sprijin excelent pentru întregul corp, ajutându-te să te relaxezi în timpul zilei și să îți menții o postură corectă în timpul sarcinii.

  Alăptare confortabilă: După naștere, poți folosi perna de gravidă ca suport pentru alăptat. Aceasta îți va oferi o poziție ergonomică în timpul hrănirii și va ajuta la menținerea copilului într-o poziție corectă.

  Susținere pentru bebeluș: Perna poate fi utilizată și ca suport pentru bebeluș în timpul somnului sau al jocului. Aceasta oferă un mediu confortabil și sigur pentru micuțul tău.

  Sprijin în timpul exercițiilor de pregătire pentru naștere: Pernade gravidă poate fi utilizată și în timpul exercițiilor fizice specifice sarcinii, oferindu-ți sprijin și susținere în diferite poziții.