50%
  • Pernă de Gravidă Elefanți roșii - un Somn Odihnitor și Confortabil
  • Pernă de Gravidă Elefanți roșii - un Somn Odihnitor și Confortabil
  • Pernă de Gravidă Elefanți roșii - un Somn Odihnitor și Confortabil

Pernă de Gravidă Elefanți roșii - un Somn Odihnitor și Confortabil

Marianne's Goodies
250,00 RON 500,00 RON valabil pana la 05 oct.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Perna de Gravidă Elefanți roșii, un accesoriu fermecător și practic pentru un somn odihnitor.


Oferă un real suport femeilor gravide în adoptarea unei poziții de somn confortabile, permițându-le să se odihnească în voie.

Cu o husă detașabilă, este ușor de întreținut și curățat.

Realizată din bumbac 100% și umplutură hipoalergenică Superball, perna lasă pielea să respire și previne iritațiile.

Designul său atractiv, practic și durabil, lucrat cu drag în România și testat pe mamici, se evidențiază prin calitatea materialelor și atenția la detalii.

Experimentează un somn odihnitor și o experiență de gravidă plăcută cu această minunată pernă de calitate!

Caracteristici

🇷🇴 Fabricată cu atenție și dragoste în România.

👶 Potrivită pentru utilizare încă din prima lună de sarcină și pe măsură ce copilul crește.

📏 Dimensiuni: 124 x 78 x 20 cm.

🌿 Realizată din Bumbac 100% și Umplutură SuperBall - hipoalergenică și certificată OEKO-TEX ® 100 (clasa I) pentru siguranță maximă.

💪 Durată foarte mare de utilizare - este concepută să reziste în timp, oferindu-ți confort și sprijin pe parcursul întregii perioadei de sarcină și alăptare, dar și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului

🧼 Îngrijire facilă: se scoate husa și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

Utilizare

Suport confortabil pentru somnul din timpul sarcinii: Folosește perna pentru a adopta o poziție de somn confortabilă, care să ofere suport optim burticii și să diminueze disconfortul din zona lombară.

Relaxare și sprijin: Perna de gravidă oferă un sprijin excelent pentru întregul corp, ajutându-te să te relaxezi în timpul zilei și să îți menții o postură corectă în timpul sarcinii.

Alăptare confortabilă: După naștere, poți folosi perna de gravidă ca suport pentru alăptat. Aceasta îți va oferi o poziție ergonomică în timpul hrănirii și va ajuta la menținerea copilului într-o poziție corectă.

Susținere pentru bebeluș: Perna poate fi utilizată și ca suport pentru bebeluș în timpul somnului sau al jocului. Aceasta oferă un mediu confortabil și sigur pentru micuțul tău.

Sprijin în timpul exercițiilor de pregătire pentru naștere: Pernade gravidă poate fi utilizată și în timpul exercițiilor fizice specifice sarcinii, oferindu-ți sprijin și susținere în diferite poziții.