13%
  • Pernă de alăptare și suport Confort model alb cu print animaluțe galbene
  • Pernă de alăptare și suport Confort model alb cu print animaluțe galbene
  • Pernă de alăptare și suport Confort model alb cu print animaluțe galbene

Pernă de alăptare și suport Confort model alb cu print animaluțe galbene

Marianne's Goodies
260,00 RON 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Bucură-te de magia alăptării cu Pernă de Alăptare și Suport Confort, model alb cu print animaluțe galbene, fabricată cu dragoste în România.


Această pernă adorabilă oferă sprijin optim în timpul hrănirii și momente de apropiere cu bebelușul tău.

Cu un design fermecător, printul animaluțe galbene adaugă o notă veselă și jucausă în camera micuțului tău. Experimentează bucuria alăptării și legătura profundă cu această pernă specială, creată cu grijă pentru a îmbunătăți experiența de hrănire.

Caracteristici

🇷🇴 Fiecare pernă este fabricată cu atenție și dragoste în România.

📦 Ce include: Perna este livrată cu o husă detașabilă cu imprimeu.

📏 Dimensiuni: 65 x 55 x 20 cm - O mărime perfectă pentru a oferi susținere optimă și confort în timpul alăptării.

🌿 Realizată din: Bumbac 100% si Umplutură: SuperBall, caracter pronunţat hypoallergenic, împiedică proliferarea bacteriilor, certificate OEKO-TEX ® 100 (clasa I), garantând absența substanțelor periculoase și oferind siguranță maximă pentru tine și bebelușul tău.

💪 Durată foarte mare de utilizare - este concepută să reziste în timp, oferindu-ți confort și sprijin pe parcursul întregii perioadei de alăptare, dar și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului - Perna este realizată din materiale de înaltă calitate, care oferă o ventilație excelentă pentru tine și bebelușul tău, menținându-vă răcoroși și confortabili în timpul momentelor de alăptare.

🧼 Îngrijire facilă: se scoate husa și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

Utilizare

Sprijin pentru alăptare: Perna de alăptat oferă un suport ergonomic pentru bebeluș în timpul hrănirii, asigurând o poziție corectă și confortabilă atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Moment de apropiere și confort: Pernele de alăptat creează momente de apropiere și confort atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, fiind un companion de încredere

Momentele de joacă: Perna de alăptat poate fi folosită pentru a crea un spațiu de joacă confortabil pentru bebeluș, asigurându-i sprijin în timp ce se joacă pe burtică sau pe spate.

Sprijin pentru cățărare: De la vârsta de aproximativ 6 luni, perna devine un partener de joacă util, oferind sprijin micuțului în timpul cățărărilor și explorărilor.

Sprijin în timpul recuperării postnatală: Perna de alăptat poate fi utilizată pentru a susține corpul mamei în timpul recuperării postnatale, oferindu-i o poziție confortabilă în timp ce se relaxează sau doarme.