Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu bufnițe

Marianne's Goodies
260,00 RON 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Perna de Alăptare și Suport bleumarine cu bufnițe, un must-have pentru mămici și bebeluși!

Cu un design adorabil și o funcționalitate excelentă, această pernă oferă confort și sprijin de neegalat în timpul alăptării.

Fabricată cu atenție în micul nostru atelier din România, această pernă este realizată din bumbac 100% certificat OEKO-TEX®, asigurând o experiență delicată și sigură pentru pielea sensibilă a bebelușului tău.

Datorită formei ergonomice, perna permite așezarea copilului într-o poziție corectă în timpul alăptării, eliberând brațele, umerii și vertebrele cervicale ale mamei de tensiune. Cu husa detasabilă și lavabilă, întreținerea pernei este una foarte ușoară .

Caracteristici

🇷🇴 Fiecare pernă este fabricată cu atenție și dragoste în România.

📦 Ce include: Perna este livrată cu o husă detașabilă cu imprimeu.

📏 Dimensiuni: 65 x 55 x 20 cm - O mărime perfectă pentru a oferi susținere optimă și confort în timpul alăptării.

🌿 Realizată din: Bumbac 100% si Umplutură: SuperBall, caracter pronunţat hypoallergenic, împiedică proliferarea bacteriilor, certificate OEKO-TEX ® 100 (clasa I), garantând absența substanțelor periculoase și oferind siguranță maximă pentru tine și bebelușul tău.

💪 Durată foarte mare de utilizare - este concepută să reziste în timp, oferindu-ți confort și sprijin pe parcursul întregii perioadei de alăptare, dar și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului - Perna este realizată din materiale de înaltă calitate, care oferă o ventilație excelentă pentru tine și bebelușul tău, menținându-vă răcoroși și confortabili în timpul momentelor de alăptare.

🧼 Îngrijire facilă: se scoate husa și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

Utilizare

Sprijin pentru alăptare: Perna de alăptat oferă un suport ergonomic pentru bebeluș în timpul hrănirii, asigurând o poziție corectă și confortabilă atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Moment de apropiere și confort: Pernele de alăptat creează momente de apropiere și confort atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, fiind un companion de încredere

Momentele de joacă: Perna de alăptat poate fi folosită pentru a crea un spațiu de joacă confortabil pentru bebeluș, asigurându-i sprijin în timp ce se joacă pe burtică sau pe spate.

Sprijin pentru cățărare: De la vârsta de aproximativ 6 luni, perna devine un partener de joacă util, oferind sprijin micuțului în timpul cățărărilor și explorărilor.

Sprijin în timpul recuperării postnatală: Perna de alăptat poate fi utilizată pentru a susține corpul mamei în timpul recuperării postnatale, oferindu-i o poziție confortabilă în timp ce se relaxează sau doarme.