NOU
10%
  • Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale
  • Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale
  • Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale
  • Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale
  • Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale

Perna Confort de Alăptare și Suport bleumarine cu animale

Marianne's Goodies
270,00 RON 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Perna de Alăptare și Suport bleumarine cu animale, un must-have pentru mămici și bebeluși!

Cu un design adorabil și o funcționalitate excelentă, această pernă oferă confort și sprijin de neegalat în timpul alăptării.

Fabricată cu atenție în micul nostru atelier din România, această pernă este realizată din bumbac 100% certificat OEKO-TEX®, asigurând o experiență delicată și sigură pentru pielea sensibilă a bebelușului tău.

Datorită formei ergonomice, perna permite așezarea copilului într-o poziție corectă în timpul alăptării, eliberând brațele, umerii și vertebrele cervicale ale mamei de tensiune. Cu husa detasabilă și lavabilă, întreținerea pernei este una foarte ușoară .

🇷🇴 Fiecare pernă este fabricată cu atenție și dragoste în România.

📦 Ce include: Perna este livrată cu o husă detașabilă cu imprimeu.

📏 Dimensiuni: 65 x 55 x 20 cm - O mărime perfectă pentru a oferi susținere optimă și confort în timpul alăptării.

🌿 Realizată din: Bumbac 100% si Umplutură: SuperBall, caracter pronunţat hypoallergenic, împiedică proliferarea bacteriilor, certificate OEKO-TEX ® 100 (clasa I), garantând absența substanțelor periculoase și oferind siguranță maximă pentru tine și bebelușul tău.

💪 Durată foarte mare de utilizare - este concepută să reziste în timp, oferindu-ți confort și sprijin pe parcursul întregii perioadei de alăptare, dar și ulterior, putând fi transmisă cu drag altor mamici.

🌬️ Asigură o deosebită permeabilitate a aerului - Perna este realizată din materiale de înaltă calitate, care oferă o ventilație excelentă pentru tine și bebelușul tău, menținându-vă răcoroși și confortabili în timpul momentelor de alăptare.

🧼 Îngrijire facilă: se scoate husa și se spală separat, la mașina de spălat la 30 de grade, având grijă să alegi culori similare.

Sprijin pentru alăptare: Perna de alăptat oferă un suport ergonomic pentru bebeluș în timpul hrănirii, asigurând o poziție corectă și confortabilă atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Moment de apropiere și confort: Pernele de alăptat creează momente de apropiere și confort atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, fiind un companion de încredere

Momentele de joacă: Perna de alăptat poate fi folosită pentru a crea un spațiu de joacă confortabil pentru bebeluș, asigurându-i sprijin în timp ce se joacă pe burtică sau pe spate.

Sprijin pentru cățărare: De la vârsta de aproximativ 6 luni, perna devine un partener de joacă util, oferind sprijin micuțului în timpul cățărărilor și explorărilor.

Sprijin în timpul recuperării postnatală: Perna de alăptat poate fi utilizată pentru a susține corpul mamei în timpul recuperării postnatale, oferindu-i o poziție confortabilă în timp ce se relaxează sau doarme.

Video