Muselină moale de dimensiuni mari 110 X 110 cm, culoare albastru închis, bumbac 100%

Marianne's Goodies
107,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Muselina moale și catifelată, esențială în îngrijirea bebelușului tău!

Cu dimensiuni generoase de 110 X 110 cm și culoare albastru închis, muselina devine un companion versatil pentru fiecare moment special al bebelușului.

Realizată cu grijă în România, această muselină din bumbac 100% certificat oferă confort și absorbție. Fără substanțe nocive și cu material de calitate superioară, este prietenoasă cu pielea sensibilă a bebelușului.

Indispensabilă în timpul hrănirii, schimbării scutecului sau a momentelor de joacă și somn, muselina noastră este un must-have pentru orice părinte.

📦 Ce include: Pachetul nostru conține o muselină.

📏 Dimensiuni: 110 * 110 cm

Caracteristici

🇷🇴 Fabricată: în România.
🌿 Realizată din: Bumbac 100% Certificat Oeko-Tex Standard 100garantând siguranță și confort pentru pielea sensibilă a bebelușului.
🧼 Îngrijire Ușoară: Spălare la mașina de spălat la 40°C, culori similare.
💪 Durabilitate: Rezistă la utilizări repetate și își menține calitățile.

Utilizare

Somn liniștit: Înfășurarea delicată în muselină aduce un sentiment reconfortant, ajutându-l pe bebe să se simtă în siguranță și protejat în timpul somnului.

După baie: Muselina este perfectă pentru a îmbrăca bebelușul după baie, oferindu-i o senzație reconfortantă și o piele uscată.

Umbriți plimbările cu căruciorul: Muselina poate fi utilizată cu ușurință ca și umbrar pentru cărucior, asigurând o protecție delicată împotriva razelor soarelui și a vântului, pentru plimbări confortabile în orice moment al zilei.

Momentul hrănirii: Susțineți confortabil bebelușul după hrănire sau în timpul alăptării.