Geantă Scutece Fericite Gri cu Fluture - Utilitate și stil

Marianne's Goodies
199,00 RON 250,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Geantă scutece Fericite Gri cu Fluture - Utilitate și stil


 Noi zicem că îngrijirea bebelușului poate fi și distractivă, așa că am realizat produsul Geanta scutece fericite - în albastru strălucitor, cu un elefant haios și gri pe ea. Dar nu te lăsa păcălită de aspect - e mai mult decât o geantă, e ajutorul tău secret pentru a-i face pe toți fericiți. 

Fie că este vorba despre scutece, șervețele umede sau jucarii pe care bebelușul tău le adoră, această geantă este expertul în menținerea lucrurilor organizate și accesibile.

Caracteristici

🇷🇴 Fiecare geantă pentru scutece este fabricată cu atenție și dragoste în România.

📦 Ce include: Geanta pentru scutece cu toartă jucărie sub formă de diferite animaluțe.

🌿 Realizată din: Exterior din tesatura pufoasă 100% poliester, interior din bumbac 100%.

👶 Vârstă recomandată: Concepută pentru utilizare încă din prima zi de viață, până când începe să meargă la olită, apoi poate fi utilizată ca spațiu de depozitare pentru jucării.

📏 Dimensiuni: Geanta pentru scutece are 70 X 54 cm.

🧼 Îngrijire: Recomandăm spălarea manuală.

Utilizare

Geantă pentru scutece - perfectă pentru organizarea scutecelor și accesoriilor esențiale la schimbările de scutec, acasă sau în deplasări.

Depozitare jucării - odată ce bebelușul crește, geanta poate fi folosită pentru a păstra jucăriile preferate într-un mod ordonat și la îndemână.

Geantă de mămici multifuncțională - o geantă practică și stilată, poate deveni și un accesoriu trendy pentru mămici, fiind perfectă pentru a transporta obiecte personale sau accesorii pentru copil, cu un design vesel și practic.