Covoraș albastru pentru Bebeluși - Bufnițe Jucăușe

Marianne's Goodies
238,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in stoc
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Covorașul albastru pentru Bebeluși - Bufnițe Jucăușe este versatil și fabricat cu drag în România din bumbac 100%.


Acest covoraș unic include 2 saltele cu husă separată, ușor de scos și spălat.

Indiferent de vârstă, covorașul este partenerul perfect pentru copilul tău, potrivit încă de la naștere și acompaniindu-l pe tot parcursul copilăriei.

De la spațiu sigur pentru timpul de burtică și joacă, până la colț de vis unde poate adormi liniștit, iar mai târziu, devine locul magic al aventurilor și jocurilor inspirate de imaginația fiecărui copil.

Un covoraș ce va fi mereu prezent pentru micuț, crescând odată cu el și oferindu-i momente de bucurie și distracție în fiecare etapă a vieții.

Caracteristici

📦 Ce include: Covorașul este livrat cu o husă imprimată și 2 saltele.

👶 Vârstă recomandată: Conceput pentru utilizare încă de la naștere, acest covoraș devine partenerul ideal pe măsură ce copilul crește.

📏 Dimensiuni: Cu mărimea sa de 100 x 100 x 3 cm, covorașul asigură spațiu generos pentru distracție și explorare în siguranță.

🌿 Realizat din: Bumbac 100% certificat OEKO-TEX și saltea din burete moale, acest produs garantează o experiență blândă și sigură pentru pielea delicată a bebelușului.

🧼 Îngrijire facilă: Instrucțiunile de spălare de 30 de grade la mașina de spălat. 

Utilizare

Spațiu de joacă sigur și plin de culoare: Utilizează covorașul pentru a crea un loc special pentru bebelușul tău să se joace, să se rostogolească și să exploreze în siguranță încă de la primele zile.

Timp pe burtică: Folosește covorașul pentru momentele de timp pe burtică, oferindu-i bebelușului un mediu confortabil pentru a-și dezvolta mușchii și abilitățile motorii.

Călătorii: Datorită designului său portabil și aspectului plăcut, covorașul poate fi utilizat și în călătorii, asigurând confortul bebelușului și în afara casei.

Îndoaie-l și transformă-l: într-un suport confortabil pentru perete sau canapea pentru citit și joacă interactivă.

Crește odată cu imaginația copilului: După perioada bebelușiei, devine o sursă nesfârșită de distracție - un cort magic sau acoperiș imaginar pentru aventuri fascinante și jocuri pline de creativitate.