Covor roșu pentru copii, din bumbac cu saltea - Elefanții jucăuși

Marianne's Goodies
238,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marianne's Goodies
Disponibil in stoc
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Covor Vesel pentru Copii cu Imprimeu Elefanți - Fabricat în România din Bumbac 100%

Covorul roșu pentru bebelusi si copii, este realizat cu dragoste chiar în atelierul nostru de croitorie din România. Cu imprimeu adorabil de elefanți și realizat din bumbac 100% acest covor devine partenerul perfect pentru copilul tău de la naștere și pe tot parcursul copilăriei.

Acest covoraș unic vine cu două saltele prevăzute cu husă separată, ușor de scos și spălat.

Oferă-i copilului tău un spațiu sigur pentru joacă și aventură, în fiecare etapă a vieții sale.

Caracteristici

📦 Ce include: Covorașul este livrat cu o husă imprimată și 2 saltele.

👶 Vârstă recomandată: Conceput pentru utilizare încă de la naștere, acest covoraș devine partenerul ideal pe măsură ce copilul crește.

📏 Dimensiuni: Cu mărimea sa de 100 x 100 x 3 cm, covorașul asigură spațiu generos pentru distracție și explorare în siguranță.

🌿 Realizat din: Bumbac 100% certificat OEKO-TEX și saltea din burete moale, acest produs garantează o experiență blândă și sigură pentru pielea delicată a bebelușului.

🧼 Îngrijire facilă: Instrucțiunile de spălare de 30 de grade la mașina de spălat. 

Utilizare

Spațiu de joacă sigur și plin de culoare: Utilizează covorașul pentru a crea un loc special pentru bebelușul tău să se joace, să se rostogolească și să exploreze în siguranță încă de la primele zile.

Timp pe burtică: Folosește covorașul pentru momentele de timp pe burtică, oferindu-i bebelușului un mediu confortabil pentru a-și dezvolta mușchii și abilitățile motorii.

Călătorii: Datorită designului său portabil și aspectului plăcut, covorașul poate fi utilizat și în călătorii, asigurând confortul bebelușului și în afara casei.

Îndoaie-l și transformă-l: într-un suport confortabil pentru perete sau canapea pentru citit și joacă interactivă.

Crește odată cu imaginația copilului: După perioada bebelușiei, devine o sursă nesfârșită de distracție - un cort magic sau acoperiș imaginar pentru aventuri fascinante și jocuri pline de creativitate.